Известие

Collapse
No announcement yet.

Kupuvam Alfa 166 2.4 jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Kupuvam Alfa 166 2.4 jtd

Parvo iskam da se izvinq ,4e ne pi6a na kirilica , no mi se precaka skripta i ne moga go opravq , a imam spe6na nujda ot va6ata pomo6t. MOlq vi kajete kakva e normalnata cena za Alfa 166 2.4 JTD 1999 -2000 g.....Gledah po saitovete no cenite varirat ot 3500 do 7000 i ne moga da razbera dali tezi skapite sa skapi, za6toto vsi4ko e po tqh perfektno ili tezi eftinite si imat 1 kamara bolesti. Mnogo iskam takava kola i imam namerenie da si kupq ako uspeq da namerq 4itava za okolo 4000 leva. Daite mi menie ili savet i ako vse pak nqkoi tuk prodava , molq da mi pi6e.

Читава за 4k няма, освен от най-слабите двигатели (и от евентуално). Годините при тоя модел почти нямат значение за цената, поне от моя опит с търсенето
    Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
    HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

Успех с търсенето. Моята я взех за 6000 и мисля, че нормално можеш да си намериш приличен автомобил за около 4500. Естествено ще трябва още някой и друг лев за обслужване регистрация и някой и друг начален ремонт за да я стегнеш. По важно е да ти легне на окото иначе може да намериш читав екземпляр и за 3500 и за 10000. Този автомобил се оглежда сериозно преди покупката иначе може да ти излезе през носа докато го вкараш в ред.
      Пепоръчвам да се насочиш към купува/продава във форума и ако там не намериш тогава да търсиш по автокъщи - но задължително със човек който отбира от двигатели и окачване.
      sigpic
      Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
      АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
      АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

Working...
      X